help

AV idag

Audiovisuell teknik ändrar sig snabbt idag. Från ena dagen gäller en sak tills att dagen efter är något nytt häftigt aktuellt. Det är ingenting nytt utan något vi ständigt ser händer runtomkring oss.

Vi lever i en tid där vi stiger ut ur en pandemi och vi är igång med ytterligare en omställning. Denna omställning gör att vi nu byter ännu ett arbetssätt där flexibilitet är nyckeln. Vi jobbar hemma, vi är på kontoret, på tågstationen eller fjällstugan. Arbetet är inte enbart på en plats idag.

Tekniken som möjliggör detta behöver också hänga med. Allt för ofta ser jag kontor som inte är redo för videosamtal eller utrustade alldeles för dåligt med ingen väldigt liten tanke på dig eller er som slutanvändare.

Hur kan jag hjälpa er?

Jag vill hjälpa er hitta rätt väg framåt för ert kontor, arbetssätt, förutsättningar, digitala verktyg och önskan genom att lyssna in var ni i dagsläget befinner er, var ni vill och hur (om möjligt) er plan ser ut för just detta.

Med rätt strategi, planering och förberedelser gör vi er resa inom den audiovisuella tekniken möjlig. Som konsult inom AV-teknik är det mitt jobb att ge er bästa förutsättningar för att kunna bygga er plan för framtiden. För mig är flexibilitet, hållbarhet och soliditet det viktigaste punkterna när jag ger mina råd.

Låt mig hjälpa er på er resa till ett bättre samarbete!